01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost

Konference Zpětný odběr 2011 proběhla počátkem května v pražském hotelu Corinthia. Mgr. Jan Vrba, ředitel pořádající organizace Asekol, spolu s přednášejícími ze zahraničí - Knutem Sanderem ze společnosti Ökopol GmbH Hamburg (vlevo) a Norbertem Zonneveldem, výkonným sekretářem sdružení EERA...

Konference Zpětný odběr 2011 proběhla počátkem května v pražském hotelu Corinthia. Mgr. Jan Vrba, ředitel pořádající organizace Asekol, spolu s přednášejícími ze zahraničí - Knutem Sanderem ze společnosti Ökopol GmbH Hamburg (vlevo) a Norbertem Zonneveldem, výkonným sekretářem sdružení EERA (European Electronics Recyclers Association).

Konference se zúčastnili i zástupci státní správy. RNDr. Zdeňka Bubeníková, ředitelka odboru odpadů MŽP, v rozhovoru s Ing. Pavlínou Kulhánkovou, ředitelkou Odboru ekologie MPO.

Během konference byl čas i na diskuse v předsálí. Na obrázku pan Avtar Matharu z University of York diskutuje s Detlefem Oertelem (Stena Metall)

Posluchači vydrželi na přednáškách až do pozdního odpoledne (spíše časného večera). Pohled do sálu sekce pro recyklaci TV obrazovek.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down