10.05.2019 | 08:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Soutěž AKTIVNÍ OBEC 2019 je opět tady!

Letos startuje již 3. ročník soutěže pro obce v propagaci a sběru elektrozařízení v červených stacionárních kontejnerech.

Soutěž je určena pro obce, ve kterých probíhá sběr elektrozařízení prostřednictvím červených stacionárních kontejnerů společnosti ASEKOL. Vítězem se stane obec, která získá v rámci soutěže nejvíce bodů.  Hlavní cenou je šek na 20 000 Kč určených na zlepšení nakládání s odpady v obci. Nejlepší obci v každém kraji bude předán dárkový šek na 3000 Kč.

Cílem je zvýšit povědomí občanů o nutnosti třídění odpadů a odděleného odkládání vysloužilých elektrozařízení v rámci zpětného odběru. Hlavní zaměření je na propagaci sběru drobných elektrozařízení ve stacionárních kontejnerech. Současně za každý kilogram vysloužilého elektroodpadu odloženého do stacionárního kontejneru získá Národní rada osob se zdravotním postižením ČR jednu korunu.

Od 1. dubna do 30. září je možné se přihlásit a zapojit se tak do soutěže. Přihlašovací formulář, pravidla soutěže i informace o předchozích ročnících naleznete na www.asekol.cz.

*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down