01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Velká cena SAKO 2001

Velká cena SAKO 2001 V rámci jubilejního veletrhu EnviBrno 2001 proběhla také Jízda na čas s PET lahví na kapotě, couvání na tyč a milionářský test z pravidel silničního provozu. To jsou tři ze šesti disciplín, ve kterých 10. mezinárodního veletrhu techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí...

Velká cena SAKO 2001

V rámci jubilejního veletrhu EnviBrno 2001 proběhla také Jízda na čas s PET lahví na kapotě, couvání na tyč a milionářský test z pravidel silničního provozu. To jsou tři ze šesti disciplín, ve kterých 10. mezinárodního veletrhu techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí soutěžily osádky svozových firem zajišťující svoz komunálního odpadu ve městě Brně.

Zápolení ještě doplnilo házení PET lahví do popelnice, slalom s popelnicí a zkouška šikovnosti, při které musel řidič zajet ke kbelíku na zemi tak, aby jeho kolega nalil z kabiny do kbelíku co nejvíce vody. Soutěže zručnosti se zúčastnili zástupci společností .A.S.A., spol. s r. o., RPS Ekologie s. r. o., SAKO Brno, a. s., SELIO, spol. s r. o. a van Gansewinkel, a. s. Všechny disciplíny bodovala odborná porota složená ze zástupců jednotlivých svozových firem.

Nejšikovnější byli popeláři ze společnosti SAKO Brno, a. s., kteří navíc suverénně zvítězili v couvání na tyč. Tím se jim podařilo obhájit loňské vítězství, za které stejně jako loni obdrželi pohár. Vzhledem k úspěchu celé akce se bude v tomto soutěžním zápolení pokračovat i v dalším roce.

-es -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down