01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové knihy

Marketingová komunikaceKomunikace se zákazníkem patří ke klíčovým oblastem marketingu. Přehledně koncipovaná publikace provede čtenáře postupně celým procesem. Poradí, jak zákazníka poznat, jak vytvořit sdělení šité přesně na něj, aby...

Marketingová komunikace

Komunikace se zákazníkem patří ke klíčovým oblastem marketingu. Přehledně koncipovaná publikace provede čtenáře postupně celým procesem. Poradí, jak zákazníka poznat, jak vytvořit sdělení šité přesně na něj, aby ho co nejefektivněji oslovil a jak vyhodnotit úspěšnost celé akce.
Miroslav Foret: Marketingová komunikace, Computer Press, 350 Kč.

Umění přesvědčit a vyjednávat

Příručka nabízí rady, jak se připravit na jednání, jak posoudit partnera a poznat jeho slabiny, jak ho sugestivně ovlivnit a jaké triky přitom použít. Autor nabízí i návod, jak se ovlivňování bránit, jak trénovat úspěšné vyjednávání a jak rozpoznávat pravdu od lži. Naučíte se i vylaďování oponenta, který pak poskytne žádané informace.
Stanislav Terman: Umění přesvědčit a vyjednávat, Grada Publishing, cena 159 Kč.

Obě knihy si můžete objednat na dobírku na adrese: Economia, a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7

 

Směrnice TA Luft na CD-ROM

Německý normalizační institut Deutsches Institut für Normung (DIN), Berlín, vydal společně se Spolkem německých inženýrů Verein Deutscher Ingenieure (VDI) ve vydavatelství Beuth Verlag nejnovější a od 1. října 2002 platné vydání směrnice TA Luft (Technische Anleitung zur Reinhaltung der Luft) pro čistotu vzduchu na CD-ROM. Tato směrnice je zásadní i pro všechny české výrobce a exportéry zařízení produkující imise a modelovým dokumentem pro domácí podmínky v době přístupu k EU.

Vydání obsahuje plné znění směrnice TA Luft, zákona na ochranu ovzduší před imisemi BImSchG (Bundesimmissionsschutzgesetz), všechny v TA Luft citované a související normy DIN, DIN-EN a DIN-EN-ISO, všechny v TA Luft citované směrnice VDI (zejména směrnice VDI 2440 z listopadu 2002 a VDI 2200, týkající se zkoušení netěsností). Dále obsahuje právní předpisy a směrnice k provádění zákona BImSchG - zejména 3., 4., 17. a 31. BImSchV). Všechny dokumenty jsou přehledně zpracovány ve formátu pdf a snadno přístupné přes Acrobat Reader 5.0.
Další informace o CD-ROM TA Luft lze získat na stránkách www.din.de a . Cena CD-ROM je 298 eur.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down