01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Hodnocení žadatelů o peníze z fondů

Každá česká firma usilující o podporu z fondů EU v oblasti podpory podnikání prostřednictvím Czechinvestu musí od nynějška projít automatizovaným systémem hodnocení ekonomiky žadatelů. Díky tomu se výrazně zkrátí doba vyhodnocování žádostí a zároveň minimalizuje subjektivní hodnocení v procesu...

Každá česká firma usilující o podporu z fondů EU v oblasti podpory podnikání prostřednictvím Czechinvestu musí od nynějška projít automatizovaným systémem hodnocení ekonomiky žadatelů. Díky tomu se výrazně zkrátí doba vyhodnocování žádostí a zároveň minimalizuje subjektivní hodnocení v procesu přidělování dotací.

Každý žadatel musí nyní do standardizovaného elektronického formuláře vyplnit předepsané údaje o své firmě a způsobu financování projektu. Systém poté podle zadaných klíčových parametrů vyhodnotí ekonomické zdraví společnosti i realizovatelnost projektu z finančního hlediska, prověří také propojení žadatele s jinými ekonomickými subjekty. Výsledkem je komplexní bodové vyhodnocení ekonomické způsobilosti žadatele. Nový systém hodnocení je pro žadatele zcela bezplatný a probíhá elektronicky, prostřednictvím technologicky moderního prostředí dot.net, které je nejen uživatelsky příjemné, ale i rychlé.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down