01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové knihy

Životní prostředí ÚZ č. 527Publikace vychází v rámci Edice ÚZ - Úplná znění předpisů, která obsahuje 38 tématických okruhů. Každé číslo ÚZ obsahuje všechny předpisy k danému tématu. Soubor dvaceti tří zákonů z oblasti životního prostředí je rozdělen do dvanácti kapitol s tématikou: vodní...

Životní prostředí ÚZ č. 527

Publikace vychází v rámci Edice ÚZ - Úplná znění předpisů, která obsahuje 38 tématických okruhů. Každé číslo ÚZ obsahuje všechny předpisy k danému tématu.

Soubor dvaceti tří zákonů z oblasti životního prostředí je rozdělen do dvanácti kapitol s tématikou: vodní hospodářství, ochrana ovzduší, přírody a krajiny, ochrana zemědělského půdního fondu a horninového prostředí, odpadové hospodářství a obaly, posuzování vlivů na životní prostředí, nakládání s chemickými látkami a s geneticky modifikovanými organismy a produkty, prevence závažných havárií, integrovaná prevence znečišťování. Většina předpisů doznala od minulého vydání publikace (na počátku roku 2006) podstatných změn. Všechny změny jsou v textech zvýrazněny tučně, odkazy na související předpisy jsou plně citovány. Za každým zákonem je přehled jeho prováděcích předpisů.

Rozsah 496 stran, cena 165 Kč, vč. DPH, podle stavu k 10. 4. 2006.

Publikaci si můžete písemně objednat na adrese ECONOMIA, a. s., VTÚ Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na internetové adrese http://knihy.ihned.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku z nakladatelství SAGIT (www.zpr.sagit.cz, tel.: 596 785 999).

Členové ECONOMIA Benefitklubu, kteří u publikace uvedou na objednávce číslo své klubové karty a kód knihy, obdrží 30% slevu. Kód knihy: 00375

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down