01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Státní fond životního prostředí získal certifikát jakosti

Po auditu, který provedla společnost poskytující služby v oblasti řízení rizik Det Norske Veritas získal Státní fond životního prostředí České republiky certifikát jakosti podle normy ISO 9001:2000. Audit, který proběhl ve schématu Risk Based Certification™, završil devítiměsíční úsilí o...

Po auditu, který provedla společnost poskytující služby v oblasti řízení rizik Det Norske Veritas získal Státní fond životního prostředí České republiky certifikát jakosti podle normy ISO 9001:2000.

Audit, který proběhl ve schématu Risk Based Certification, završil devítiměsíční úsilí o vybudování efektivního systému řízení kvality. Předmětem certifikace byla administrace a kontrola finančních prostředků poskytovaných na ekologické projekty podporované v rámci národních projektů a fondů Evropské unie, konzultační a poradenská činnost při realizaci podporovaných projektů, a to u všech 14 regionálních zastoupení.

"Certifikační audit u Státního fondu životního prostředí České republiky ukazuje, že stále více organizací veřejné správy si uvědomuje důležitost účinného systému řízení procesů směřujících k uspokojení zákazníka a vytváření podmínek pro jeho zlepšování. Audit naší společnosti, který vedl k udělení certifikátu, shledal zavedený systém nadstandardním," uvedl Viktor Šaroch, ředitel pobočky společnosti DNV pro Českou a Slovenskou republiku. Ředitel Státního fondu životního prostředí ČR Ing. Andrej Mudray dodal: "Certifikace byla zaměřena i na administraci evropských grantů. Budeme pokračovat na všech úrovních řízení ve stanoveném trendu s hlavním cílem - zvyšovat úroveň řízení a kvalitu práce Fondu."

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down