01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Grantový program Bioodpady 2006

Zastupitelstvo kraje Vysočina schválilo grantový program Fondu Vysočiny s názvem Bioodpady 2006 na podporu tvorby uceleného systému nakládání s bioodpadem. V loňském ročníku bylo podpořeno všech 22 žadatelů, rozděleno 1,2 mil. Kč. Nejvíce žádostí zaslali žadatelé z Náměšťska a Třebíčska. Cílem...

Zastupitelstvo kraje Vysočina schválilo grantový program Fondu Vysočiny s názvem Bioodpady 2006 na podporu tvorby uceleného systému nakládání s bioodpadem.

V loňském ročníku bylo podpořeno všech 22 žadatelů, rozděleno 1,2 mil. Kč. Nejvíce žádostí zaslali žadatelé z Náměšťska a Třebíčska. Cílem rozšířeného druhého ročníku je spolufinancování projektových dokumentací pro zařízení na zpracování bioodpadu, podpora nákupu kompostérů a kontejnerů na bioodpad a posílení informovanosti občanů o problematice bioodpadu. Příjemci podpory jsou právnické a fyzické osoby oprávněné k podnikání jejichž předmět podnikání nebo činnost zahrnuje nakládání s odpady nebo environmentální výchovu a vzdělávání, a obce a města kraje Vysočina. Celkový objem finanční prostředků pro letošní rok činí 2 000 000 Kč. Maximální výše podpory z Fondu Vysočiny na jeden grantový projekt je 100 tis. Kč. V rámci GP může jeden žadatel získat podporu na všechna opatření. Žadatel se účastní na celkových nákladech projektu minimálně ze 40 %. Žádosti lze podávat do 31. 7. 2006. Formulář žádosti je umístěn na internetové adrese www.fondvysociny.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down