01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Ekologicky šetrný papír do tiskáren a kopírek končí

Výrobce "ekologického" recyklovaného papíru Krkonošské papírny (KRPA) se rozhodl ho stáhnout ze standardní nabídky. O papír, který měl českou ekoznačku Ekologicky šetrný výrobek (EŠV), je velmi malý zájem. "Bohužel, jako výrobce se nemůžeme zabývat krabicovými zakázkami pro drobné zákazníky, není...

Výrobce "ekologického" recyklovaného papíru Krkonošské papírny (KRPA) se rozhodl ho stáhnout ze standardní nabídky. O papír, který měl českou ekoznačku Ekologicky šetrný výrobek (EŠV), je velmi malý zájem.

"Bohužel, jako výrobce se nemůžeme zabývat krabicovými zakázkami pro drobné zákazníky, není to technicky ani nákladově možné," vysvětlil tisku Kamil Čada z marketingu Krkonošských papíren s tím, že podnik se orientuje především na dodávky pro velkoobchody s papírenským zbožím. "Občas se najde nějaký ekologicky smýšlející zákazník nebo orgán státní správy, objedná si pár krabic na zkoušku, ale poté opět nakupuje bezdřevý kancelářský papír," dodal. Krkonošské papírny jsou stále EŠV papír schopny vyrábět, ale jen v případě, že si jej někdo objedná alespoň 3000 kg.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down