01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Cena zdraví a bezpečného životního prostředí 2006

Organizace Business Leaders Forum (BLF) prodloužila termín podávání přihlášek do soutěže Cena zdraví a bezpečného životního prostředí 2006 do 31. ledna 2007. Tato cena je příležitostí pro všechny organizace, které znatelným a měřitelným způsobem dobrovolně přispívají ke zlepšení životního a...

Organizace Business Leaders Forum (BLF) prodloužila termín podávání přihlášek do soutěže Cena zdraví a bezpečného životního prostředí 2006 do 31. ledna 2007. Tato cena je příležitostí pro všechny organizace, které znatelným a měřitelným způsobem dobrovolně přispívají ke zlepšení životního a pracovního prostředí ve svém místě působnosti. Mezi kandidáty se řadí jak průmyslové a servisní podniky, tak i místní komunity, zastupitelstva nebo nevládní organizace, které přispějí k minimalizování škodlivých emisí, redukci odpadů a jinak prospějí prostředí. Může jít o nový výrobek, inovovaný proces, technologii nebo zavedení nových systémů, které díky inovativním technikám dosahují nejlepšího měřitelného výsledku v daných oblastech.

Ze soutěže budou vyloučeny ty projekty, které byly realizovány pod hrozbou restrikce či penále anebo z nutnosti plnění legislativy. Přihlášené projekty budou posouzeny komisí složenou z významných odborníků v čele s prof. RNDr. Bedřichem Moldanem, CSc. Slavnostní předání ceny proběhne na jaře roku 2007.

Mezi firmy, které doposud získaly ocenění, patří Komtesa Kutná Hora, Třinecké železárny, Fiomo Praha, Synthesia Pardubice, Barum Continental Otrokovice, Kovohutě Příbram, Česká rafinérská, Vítkovice, Elektrárny Opatovice, Komutex, Tesla Sezam, Metrostav, TC Mach, Wiegel CZ žárové zinkování, Juwital, Kovohutě Příbram nástupnická. Zvláštní ocenění obdržela ZŠ Molákova, Škola Mesit a Karviná 2000, Městský úřad Frýdlant nad Ostravicí, Veskom spolu s Obecním úřadem Borová Lada, Diakonie Broumov, Městský úřad Holešov a Obec Vrutice, TARMAC CZ a.s., MUCOS Pharma CZ, s.r.o. a Středočeské sběrné suroviny.

Soutěžní projekt je nutno zaslat na adresu Business Leaders Fora (Palác Lucerna, Štěpánská 61, 116 02 Praha 1) v tištěné nebo elektronické formě na email blf@blf.cz do 31. ledna 2007.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down