01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vyřazení motorového vozidla z registru vozidel

Přehled provozovatelů zpracovatelů autovraků, kteří mají platné rozhodnutí vydané podle odst.1, § 14 zákona č.185/2001 Sb., o odpadech, zpracovává a měsíčně aktualizuje VÚV T.G.M. - CeHO na základě informací z odborů životního prostředí jednotlivých krajských úřadů. Aktuální přehled je uveřejňován...

Přehled provozovatelů zpracovatelů autovraků, kteří mají platné rozhodnutí vydané podle odst.1, § 14 zákona č.185/2001 Sb., o odpadech, zpracovává a měsíčně aktualizuje VÚV T.G.M. - CeHO na základě informací z odborů životního prostředí jednotlivých krajských úřadů. Aktuální přehled je uveřejňován na stránkách http://ceho.vuv.cz/ v problematice Autovraky, dále je přehled zveřejněn na stránkách Ministerstva životního prostředí www.env.cz/AIS/web.nsf/pages/autovraky a Ministerstva dopravy www.mdcr.cz.

Potvrzení o převzetí autovraku podle § 37b, odst. 1, písm. d) zákona č.185/2001 Sb. jsou oprávněni vydávat pouze provozovatelé zařízení uvedených v tomto přehledu. Potvrzení je vždy požadováno od vlastníka motorového vozidla, který chce své vozidlo trvale vyřadit z registru silničních vozidel. Požadavky jsou definovány v § 13, odst. 1, písm. c) zákona č.56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích v platném znění.

Ing. Věra Hudáková
VÚV T.G.M - CeHO

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down