01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Školení financované EU

V rámci projektu "Vzdělávání a spolupráce v odpadovém hospodářství" proběhlo ve Spáleném, Poříčí školení několika desítek účastníků pro oblast odpadového hospodářství. Cílem projektu je podpora rozvoje odpadového hospodářství v zapojených obcích v Plzeňském a Jihočeském kraji. Nositelem projektu je...

V rámci projektu "Vzdělávání a spolupráce v odpadovém hospodářství" proběhlo ve Spáleném, Poříčí školení několika desítek účastníků pro oblast odpadového hospodářství. Cílem projektu je podpora rozvoje odpadového hospodářství v zapojených obcích v Plzeňském a Jihočeském kraji.

Nositelem projektu je CZ Biom - České sdružení pro biomasu, hlavním odborným partnerem projektu je Ing. Pavel Novák. Rozsáhlý vzdělávací program je sestaven ze čtyř samostatných týdenních bloků školení, přičemž každý z nich je věnován určitému tématu. V průběhu školení účastníci získají komplexní přehled o aktuálním stavu a vývoji v oboru a zároveň možnost připravit konkrétní opatření ke zlepšení systému nakládání s odpady ve vlastních obcích. Informace budou účastníkům předány nejen na teoretické úrovni, ale i na základě praktických zkušeností prostřednictvím odborných lektorů. Celkové náklady projektu ve výši 11 mil. Kč jsou hrazeny formou dotace z Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů Evropského sociálního fondu se spoluúčastí národních zdrojů prostřednictvím Ministerstva životního prostředí.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down