01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Studium pro rozšíření znalostí

V rámci celoživotního vzdělávání pořádá VŠCHT v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí, Ústav chemie ochrany třítýdenní studium, které bylo na VŠCHT Praha pod názvem "Odpady, jejich využití a zneškodňování" pořádáno od roku 1993 již jedenáctkrát. Další, dvanáctý ročník je zaměřen mimo jiné na...

V rámci celoživotního vzdělávání pořádá VŠCHT v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí, Ústav chemie ochrany třítýdenní studium, které bylo na VŠCHT Praha pod názvem "Odpady, jejich využití a zneškodňování" pořádáno od roku 1993 již jedenáctkrát.

Další, dvanáctý ročník je zaměřen mimo jiné na význam aktuálních právních úprav v ČR a jejich srovnání s odpovídajícími legislativními a technologickými opatřeními EU. Významná část programu je věnována funkci odpadového hospodáře a programům odpadového hospodářství. Součástí výuky jsou rovněž přednášky související s hodnocením nebezpečných vlastností odpadů, technologiím jejich zpracování a odpadům z jednotlivých technologických odvětví. Na konci studia se konají exkurze do moderních zařízení na zpracování odpadů. Přednášet budou přední odborníci z jednotlivých odvětví odpadového hospodářství. Účastníkům bude po složení závěrečné zkoušky vydáno osvědčení o úspěšném absolvování studia. Odborným garantem studia je prof. Ing. Mečislav Kuraš, CSc.

Časový plán

1. týden - 7. - 11. leden 2008

(odpadové hospodářství, legislativa)

2. týden - 4. - 8. únor 2008

(způsoby využití a odstraňování odpadů)

3. týden - 19. - 23. květen 2008

(odpady z některých prům. odvětví)

Podrobné informace lze získat na www.vscht.cz/uchop/studium/odpady08.html.

Ing. Milan Březina, CSc.

organizační garant kursu

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down