01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové knihy

ÚPLNÁ ZNĚNÍ PŘEDPISŮ V edici ÚZ - Úplná znění předpisů, která obsahuje 38 tematických okruhů, vycházejí úplná znění novelizovaných právních předpisů. Všechny změny jsou zvýrazněny tučně, odkazy na související předpisy jsou plně citovány. Každé číslo ÚZ obsahuje všechny předpisy k danému tématu. V...

ÚPLNÁ ZNĚNÍ PŘEDPISŮ

V edici ÚZ - Úplná znění předpisů, která obsahuje 38 tematických okruhů, vycházejí úplná znění novelizovaných právních předpisů. Všechny změny jsou zvýrazněny tučně, odkazy na související předpisy jsou plně citovány. Každé číslo ÚZ obsahuje všechny předpisy k danému tématu.

V edici ÚZ vychází pod pořadovým číslem č. 635 publikace "Spotřební daně, líh, paliva a maziva, Ekologické daně 2008". V zákonu o spotřebních daních nastává od roku 2008 řada změn. V publikaci jsou zařazeny tři nové zákony, které upravují podmínky zdaňování zemního plynu, pevných paliv a elektřiny. Dále je zde aktuální znění 10 prováděcích vyhlášek ke spotřebním daním, zákon o barvení a značkování některých paliv a maziv, zákon o lihu, zákon o povinném značení lihu. Více informací na www.spo.sagit.cz.

Rozsah 192 str., cena 69 Kč vč. DPH, redakční uzávěrka k 1. 11. 2007.

Publikaci si můžete písemně objednat na adrese ECONOMIA, a. s., VTÚ Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na internetové adrese http://knihy.ihned.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku z nakladatelství SAGIT. Informace na tel.: 596 785 999. Členové ECONO-MIA Benefitklubu, kteří u publikace uvedou na objednávce číslo své klubové karty a kód knihy, obdrží 30% slevu.

Kód knihy: 02130.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down