01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová de-inking linka

Nová linka de-inking na třídění starého papíru, první mechanizovaná linka tohoto typu ve střední a východní Evropě, byla uvedena do provozu u firmy ECOPAK, s. r. o., v Ostravě-Kunčičkách. Vstupní materiál jde ze zásobního bunkrového dopravníku na natřásací a dávkovací buben. Buben také otevírá a...

Nová linka de-inking na třídění starého papíru, první mechanizovaná linka tohoto typu ve střední a východní Evropě, byla uvedena do provozu u firmy ECOPAK, s. r. o., v Ostravě-Kunčičkách.

Vstupní materiál jde ze zásobního bunkrového dopravníku na natřásací a dávkovací buben. Buben také otevírá a vyprazdňuje krabice s papírem. Materiál se třídí na soustavě "FCC" sít, osazených speciálními patentovanými hvězdicemi. Oddělují se postupně největší kusy kartonu, krabic a jemná frakce (pod 50 mm), která propadne sítem. V poslední strojní části linky, tzv. PaperSpike se pomocí "napichovače" oddělí lepenka velikosti A4-A5. Zbylý materiál pokračuje na kontrolní a dotřiďovací místo, kde se ručně vybere plast (zejména PET lahve) nebo zbytky nevhodného materiálu, který prošel linkou. Na lince pracuje v jedné směně šest pracovníků.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down