01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Podpora recyklace telefonů

Akce na podporu vracení starých mobilů se setkala s mimořádným ohlasem. Společnost T-Mobil nabídla 200 Kč kupon ("recyklístek") na slevu zboží ve svých prodejnách za vrácený starý mobilní telefon. Během prvních tří týdnů bylo vydáno prvních 12 tisíc recyklístků a za další dva týdny byly vyčerpány...

Akce na podporu vracení starých mobilů se setkala s mimořádným ohlasem. Společnost T-Mobil nabídla 200 Kč kupon ("recyklístek") na slevu zboží ve svých prodejnách za vrácený starý mobilní telefon. Během prvních tří týdnů bylo vydáno prvních 12 tisíc recyklístků a za další dva týdny byly vyčerpány prakticky všechny (22 000). Za prvních pět týdnů akce tak bylo vráceno více než 20 tisíc přístrojů. "Obrovský zájem občanů o navrácení starého mobilního telefonu nás překvapil. Je jisté, že při hodnocení ochoty Čechů recyklovat elektroodpad jsme byli přehnaně pesimističtí,"řekla Martina Kemrová, tisková mluvčí T-Mobile."Dokonce i recyklístky, které byly dodatečně vytištěny, zmizely z našich prodejen během několika týdnů."

V předchozích letech vrátili zákazníci nesrovnatelně méně přístrojů: v roce 2005 to bylo 372 kusů přístrojů, v roce 2006 683 kusů. T-Mobile se proto rozhodl poukázky dotisknout podruhé, aby jich byl v lednu k dispozici dostatečný počet. Akce potrvá až do 31. ledna 2008.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down