01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Řešení pro dnešek

Dvacátý třetí ročník odborného veletrhu Pollutec, mezinárodního veletrhu zařízení, technologií a služeb pro životní prostředí, se bude konat od 2. do 5. prosince 2008 v Lyonu na výstavišti Eurexpo. Očekává se 2600 vystavovatelů a zhruba 70 000 návštěvníků z řad odborné veřejnosti. Jako klíčový...

Dvacátý třetí ročník odborného veletrhu Pollutec, mezinárodního veletrhu zařízení, technologií a služeb pro životní prostředí, se bude konat od 2. do 5. prosince 2008 v Lyonu na výstavišti Eurexpo. Očekává se 2600 vystavovatelů a zhruba 70 000 návštěvníků z řad odborné veřejnosti.

Jako klíčový prvek světového trhu se Pollutec odlišuje svým multisektorovým a transverzálním přístupem k ekologické problematice. Budou představena všechna dnes dostupná technická řešení v oborech: voda, odpad, recyklace, čištění, vzduch, rozbor-měření-kontrola, energie a klimatické změny, přírodní, průmyslová a zdravotní rizika, lokality a půdy, hluk, služby a trvalý rozvoj.

Představeny budou také nová témata budoucnosti - vzduch v uzavřených prostorech, fotokatalýza, zachytávání dešťové vody, energetická účinnost, energetická valorizace odpadu, boj se skleníkovými plyny a mobilita.

Ve snaze reagovat na rostoucí poptávku odběratelů, kteří hledají konkrétní nabídku výrobků a zodpovědných služeb, zorganizovala firma Reed Expositions France v roce 2007 současně s veletrhem Pollutec Horizons v Paříži akci Buy&Care, odborný veletrh zodpovědných nákupů pro odborníky.

Jeho druhý ročník proběhne současně s veletrhem Pollutec. Zhruba 150 vystavovatelů nabídne výrobky a služby ve všech oborech veřejného a soukromého sektoru: výživa, kancelářské výrobky, poradenství/ komunikace, vstupní materiály a výrobky na jednorázové použití, výstavba/renovace, ekologické řízení zdrojů, obaly, údržba/čištění, zelené plochy, tisk/dokumentace, rekreace/turistika, nábytek, reklamní předměty, papírenské zboží, urbanismus, pracovní oděvy/doplňky atd.

Odborný veletrh Pollutec a Grand Lyon (Velký Lyon) pořádají společně mezinárodní workshop The Water4health International Workshop: "Voda, nejdůležitější výzva XXI. století". V dalším konferenčním programu se profesní organizace zaměří na nejrůznější témata: bilance skleníkových plynů, vzdělávání v odpadovém hospodářství, sběr odpadu a urbanismus. Informace a program: www.pollutec.com.

- jhm -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down