01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové obaly s lepší recyklací

Česká pobočka firmy NEFAB uvádí na trh obaly AirPaq. Jedná se o revoluční obal, který má ambice do několika let nahradit pro většinu aplikací dosud používaný EPS-polystyren. Ten je v balení spotřební elektroniky standardem, ale stále větší problémy působí jeho recyklace a negativní dopad na životní...

Česká pobočka firmy NEFAB uvádí na trh obaly AirPaq. Jedná se o revoluční obal, který má ambice do několika let nahradit pro většinu aplikací dosud používaný EPS-polystyren. Ten je v balení spotřební elektroniky standardem, ale stále větší problémy působí jeho recyklace a negativní dopad na životní prostředí. Obaly AirPaq mají mnohem menší objem ve složeném stavu, nižší pořizovací cenu a šetrnost k životnímu prostředí.

Airpaq využívá jen mimum materiálu a přitom poskytuje vynikající ochranu produktů. Použité materiály jsou recyklovatelné. Fixace pro výrobky jsou dodávány nenaplněné vzduchem (nenafouknuté) a především je možné použít menší kartonovou krabici, často nižší gramáže. Pro naplnění vzduchem pak stačí tlak kompresoru pouhých 0,07 Mpa. Koncový spotřebitel určitě ocení minimální náklady při likvidaci použitých obalů, resp. možnost jejich recyklace.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down