01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Servisní rubrika TC AV ČR

Tato rubrika je připravována ve spolupráci s Technologickým centrem Akademie věd ČR - skupinou transferu technologií, která v rámci projektu Enterprise Europe Network zprostředkovává přenos nových technologií v rámci čtyřiceti i zemí světa. V této rubrice vás pravidelně informujeme o nových...

Tato rubrika je připravována ve spolupráci s Technologickým centrem Akademie věd ČR - skupinou transferu technologií, která v rámci projektu Enterprise Europe Network zprostředkovává přenos nových technologií v rámci čtyřiceti i zemí světa. V této rubrice vás pravidelně informujeme o nových technologických nabídkách a poptávkách ze zahraničí. Tentokrát bychom vás chtěli pozvat na dvě akce, jichž se můžete aktivně zúčastnit formou bilaterálních jednání nebo prezentace.

Jedná se o doprovodné akce v rámci 4. mezinárodního veletrhu nakládání s odpady, recyklace, průmyslové a komunální ekologie For Waste 2009, který proběhne ve dnech 15.-17. dubna 2009 v PVA Letňany

Jako odborný garant veletrhu FOR WASTE připravuje TC AV doprovodný program veletrhu - "Mezinárodní technologickou burzu" a seminář "Inovativní technologie pro zpracování odpadů".

Mezinárodní technologická burza je pořádána v rámci projektu Enterprise Europe Network. Technologické profily by měly být ve shodě s tematickým zaměřením veletrhu FOR WASTE, který zahrnuje stroje a zařízení pro nakládání s odpady, zpracování a recyklace odpadů, čištění odpadních vod, čištění průmyslových provozů a budov, komunální služby, ekologie, ochrana pracovního a životního prostředí, alternativní energie, služby, odborné organizace, obaly (určené pro potraviny/ostatní) a výzkum.

Na základě předem elektronicky podaných technologických profilů (nabídek/ poptávek) na burze mohou zájemci jednat (zhruba 30 min) o konkrétní technologii. Tento systém je považován našimi klienty za velice efektivní formu jednání pro nalezení partnera pro spolupráci. Burza je určena pro firmy, výzkumné instituce, fyzické osoby, vysoké školy. Elektronický formulář na vyžádání zašleme nebo jej bude možno nalézt na www.forwaste.cz. Burza proběhne 16. 4. 2009 (čtvrtek). Termín pro registraci technologického profilu (nabídky nebo poptávky) je 12. března 2009.

Seminář "Inovativní technologie pro zpracování odpadů" umožní zájemcům z řad firem nebo výzkumných pracovišť prezentovat zajímavou inovativní technologii za účelem jejího uvedení do praxe, popř. nalézt vhodného partnera pro spolupráci v jejím dalším zdokonalení. Seminář proběhne 17. 4. 2009 (pátek), prezentace budou tlumočeny do angličtiny. Vstup na seminář zdarma.

Další podrobnosti a informace o akcích TC AV na veletrhu For Waste podá Mgr. Radka Hávová (e-mail: havova@tc.cz).

- hav -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down