01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost

Počet účastníků semináře Chemický a biologický terorismus (pořádal Ekomonitor, s. r. o., garantem byl doc. Ing. Vladimír Kočí, VŠCHT)) předčil všechna očekávání. Na snímku Ing. Lucie Kochánková (VŠCHT) při přednášce o bojových otravných látkách. Vyšlo najevo, že exministr životního prostředí Martin...

 

Počet účastníků semináře Chemický a biologický terorismus (pořádal Ekomonitor, s. r. o., garantem byl doc. Ing. Vladimír Kočí, VŠCHT)) předčil všechna očekávání. Na snímku Ing. Lucie Kochánková (VŠCHT) při přednášce o bojových otravných látkách.

Vyšlo najevo, že exministr životního prostředí Martin Bursík (SZ) měl před časem jako poradce Mostecké uhelné společnosti na starosti prolomení těžebních limitů a vysídlení Horního Jiřetína

Sochařka Veronika Richterová (1964) vystavuje ve skleníku Fata Morgana v pražské botanické zahradě své plastiky z odpadních PET lahví. Výstava PET TROPICANA potrvá až do května tohoto roku. (Foto Michal Cihlář)

Jedním ze zajímavých artefaktů, usazených přímo v bujné tropické vegetaci, je dikobraz vytvořený z bezbarvých PET lahví. (Foto Michal Cihlář)

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down