01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Flash

Veletrhy se spojilyIFAT, mezinárodní odborný veletrh pro vodu, odpadní vodu, odpady a recyklaci, pořádaný pravidelně v Mnichově, se spojil s mezinárodním odborným veletrhem odpadového hospodářství ENTSORGA (Kolín nad Rýnem). Veletrh IFAT ENTSORGA proběhne 13. - 17. září 2010 na novém výstavišti v...

Veletrhy se spojily

IFAT, mezinárodní odborný veletrh pro vodu, odpadní vodu, odpady a recyklaci, pořádaný pravidelně v Mnichově, se spojil s mezinárodním odborným veletrhem odpadového hospodářství ENTSORGA (Kolín nad Rýnem). Veletrh IFAT ENTSORGA proběhne 13. - 17. září 2010 na novém výstavišti v Mnichově (SRN).

Žádné ministerstvo životního prostředí

 

Vláda Roberta Fica na Slovensku se rozhodla zrušit samostatné ministerstvo životního prostředí. Jeho agenda přejde od 1. července 2010 pod ministerstvo zemědělství. Rovněž se ruší rezort výstavby a regionálního rozvoje, který převezme rezort hospodářství. Vláda si slibuje roční úsporu 13,28 milionu eur tj. kolem 350 mil. Kč.

Zase se to zvrtne

"Největší část pozitivních změn v životním prostředí je jen náhodným, vedlejším produktem hospodářské krize, při které samozřejmě klesla výroba. Tudíž s oživením ekonomiky se i znečištění může opět vrátit na původní hodnoty," exministr životního prostředí Ladislav Miko komentoval závěry Zprávy o životním prostředí ČR v roce 2008.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down