01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost

Prezident republiky jmenoval novým ministrem životního prostředí Tomáše Chalupu. Ten za svou prioritu označil nedogmatičnost svého úřadu a vítězství zdravého rozumu. Novým státním tajemníkem na MŽP byl jmenován bývalý poslanec a místopředseda Kontrolního výboru PS Libor Ježek. "Nebude zde proto,...

Prezident republiky jmenoval novým ministrem životního prostředí Tomáše Chalupu. Ten za svou prioritu označil nedogmatičnost svého úřadu a vítězství zdravého rozumu.

Novým státním tajemníkem na MŽP byl jmenován bývalý poslanec a místopředseda Kontrolního výboru PS Libor Ježek. "Nebude zde proto, aby dělal na ministerstvu politiku, nýbrž proto, aby řídil úřad podle hesla Padni komu padni," řekl ministr.

Při akci na propagaci třídění, kterou podpořila společnost EKO-KOM, a. s., vytvořily školní děti znaky měst z recyklovatelného materiálu - PET lahví, sáčků nebo nápojových kartonů. Zúčastnilo se 992 škol a bylo vytvořeno 1042 znaků.

Znaky byly vystaveny v jedné obří galerii na veletrhu GO a Regiontour v Brně. Akce má parametry světového rekordu, který již byl zaevidován do České databanky rekordů Agentury Dobrý den Pelhřimov.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down