01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kompaktor pro Nasavrky

Společnost Phoenix-Zeppelin předala společnosti AVE Nasavrky, a. s. nový skládkový kompaktor značky Caterpillar. Stroj bude zajišťovat rozhrnování, ukládání a hutnění odpadu ze spádové oblasti Pardubicka, Chrudimska a oblasti Železných hor na skládce komunálního odpadu v katastru obce Nasavrky....

Společnost Phoenix-Zeppelin předala společnosti AVE Nasavrky, a. s. nový skládkový kompaktor značky Caterpillar. Stroj bude zajišťovat rozhrnování, ukládání a hutnění odpadu ze spádové oblasti Pardubicka, Chrudimska a oblasti Železných hor na skládce komunálního odpadu v katastru obce Nasavrky. Stroj si společnost AVE Nasavrky pořídila formou pětiletého operativního pronájmu.

V současné době operuje na českém trhu celkem deset skládkových kompaktrů značky Cat v různých výkonových třídách. Svými vlastnostmi jsou stroje přizpůsobeny pro práci v náročném provozu na skládkách komunálního odpadu. "Stroj je vybaven ocelovými koly se špičkami s prodlouženou životností a velkým hutnicím účinkem. Pro účely ukládání a rozhrnování odpadu výrobce kompaktor vybavil zesílenou radlicí a zvýšenou ochranou spodku stroje. Pohon obstarává výkonný motor značky CAT C9 nové generace, který splňuje náročné předpisy pro provoz jak po stránce emisní, tak i hlukové," řekl Josef Tvrdík, prodejce stavebních strojů Caterpillar ve Phoenix-Zeppelin.

"Nový kompaktor svými parametry přispěje k ještě vyššímu využití skládkového objemu a dalšímu omezení případných úletů," řekl na adresu nově pořízeného stroje Ing. Luboš Kačírek, MBA, předseda představenstva AVE Nasavrky, a. s.

Stroj je vybaven centrálním mazáním a monitorovacím systémem Product Link. Na základě analýzy dat získaných z tohoto systému může provozovatel optimalizovat nasazení stroje pro maximální efektivitu.

Nový kompaktor pro skládku

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down