01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výsledky Avia Ashok Leyland Motors

Pro AVII zůstává klíčovým český a slovenský trh. Zároveň však investují do prodejní sítě v dalších evropských zemích (Velké Británii a Francii). Nově firma vstoupila také na trh Středního východu, kde zahájila prodej při spuštění provozu montážního závodu mateřské Ashok Leyland v emirátu Rás...

Pro AVII zůstává klíčovým český a slovenský trh. Zároveň však investují do prodejní sítě v dalších evropských zemích (Velké Británii a Francii). Nově firma vstoupila také na trh Středního východu, kde zahájila prodej při spuštění provozu montážního závodu mateřské Ashok Leyland v emirátu Rás al-Chajma ve Spojených arabských emirátech.

AVIA letos rovněž chystá vozy s dvojkabinou a nabízet bude i automobily s pohonem čtyř kol. Úspěch firmy se podle manažera marketingu Michala Bačkovského opírá o globální homologaci vozidel řady Euro5 a doplnění kompletní modelové řady motorů pro nové trhy. "Zákazníkům na evropských trzích jsme schopni nabídnout vozidla v provedení Euro5, ruským zákazníkům vozy s motory plnícími normu Euro4 nebo Euro3, na Středním Východě pak v provedení Euro2."


 

PRODEJE AVIA

Rok Počet vozidel
1 Q 2010 102
1 Q 2011 168
z toho:51 vozů Euro 5 - Evropa13 vozů Euro 4 - Rusko4 podvozky - Singapur100 podvozků pro elektromobily - Smith Electric.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down