01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Certifikace biomasy

Členem Českého sdružení pro biomasu - CZ Biom, které dlouhodobě podporuje využívání biomasy a bioplynu v energetice, se stala certifikační a inspekční společnost Bureau Veritas Czech Republic, s. r. o. Důvodem vstupu do sdružení jsou rozsáhlé zkušenosti Bureau Veritas s certifikací podle požadavků...

Členem Českého sdružení pro biomasu - CZ Biom, které dlouhodobě podporuje využívání biomasy a bioplynu v energetice, se stala certifikační a inspekční společnost Bureau Veritas Czech Republic, s. r. o. Důvodem vstupu do sdružení jsou rozsáhlé zkušenosti Bureau Veritas s certifikací podle požadavků EU o podpoře a využívání energie z obnovitelných zdrojů pro výrobce biopaliv, obchodníky s plodinami a biomasou, ale i pro prvopěstitele.


"Certifikace podle schématu ISCC je už nyní nutným předpokladem, bez kterého se neobejde organizace, která chce v roce 2011 uspět na evropských trzích," vysvětluje cíle spolupráce Marcel Skála, obchodní ředitel Bureau Veritas.

Problematika certifikace biomasy a prokazování udržitelnosti výroby biopaliv je aktuálním tématem. Příslušná legislativa, ktwerá by měla oblast upravit, u nás právě prochází schvalovacím procesem.

Aby uspěli na evropských trzích, potřebují výrobci biopaliv certifikaci.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down