01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Bioodpady v regionálních systémech

Sedmý ročník mezinárodní konference Biologicky rozložitelné odpady s podtitulem "Jak zapojit bioodpady do systému nakládání s odpady v regionu" se uskuteční ve dnech 21.-23. září 2011 v Náměšti nad Oslavou. Akce je součástí cyklu Odpadové dny 2011. Odborná veřejnost se seznámí nejnovějšími poznatky...

Sedmý ročník mezinárodní konference Biologicky rozložitelné odpady s podtitulem "Jak zapojit bioodpady do systému nakládání s odpady v regionu" se uskuteční ve dnech 21.-23. září 2011 v Náměšti nad Oslavou. Akce je součástí cyklu Odpadové dny 2011.

Odborná veřejnost se seznámí nejnovějšími poznatky při zpracování a využití biologicky rozložitelných odpadů (BRO) se zaměřením na koncepci řešení v ČR, legislativu v ČR a EU, výzkum a vývoj nových technologií, monitoring jejich vlivu na životní prostředí, uplatnění nejlepších dostupných technik v praxi a ekonomiku při nakládání s BRO.

Ve středu a čtvrtek (21. a 22. 9.) proběhnou workshopy na aktuální témata, odborné přednášky a panelové diskuze. V pátek 23. 9. 2011 mají účastníci možnost zúčastnit se odborné exkurze včetně návštěvy II. Mezinárodního praktického dne technik pro zpracování bioodpadů v Salzburgu (Rakousko).

Více informací a přihlášky získáte na www.zeraagency.eu

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down