01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost

Ministr životního prostředí Tomáš Chalupa a jeho polský protějšek Andrzej Kraszewski podepsali memorandum o zlepšení kvality ovzduší v česko-polském příhraničním regionu. Dokument má pomoci zlepšit ovzduší především v Moravskoslezském kraji a Slezském vojvodství pomocí společného využití prostředků...

Ministr životního prostředí Tomáš Chalupa a jeho polský protějšek Andrzej Kraszewski podepsali memorandum o zlepšení kvality ovzduší v česko-polském příhraničním regionu. Dokument má pomoci zlepšit ovzduší především v Moravskoslezském kraji a Slezském vojvodství pomocí společného využití prostředků z programů Evropské unie.

Železný týden, který vyhlásil kolektivní systém ELEKTROWIN na podporu zpětného odběru vysloužilých elektrospotřebičů, měl mezi lidmi velký ohlas. Hromady elektroodpadu na náměstí Míru vyvolaly u občanů městské části Prahy 2 zděšení.


Sedmý ročník mezinárodní konference BIOLOGICKY ROZLOŽITELNÉ ODPADY, proběhl 21. - 23. září 2011 v Náměšti nad Oslavou. Kromě workshopů a přednášek vyrazili účastníci také na exkurzi do Salzburku.

Podobně reagovali Brňané na zasypání kašny na Moravském náměstí, kterým Železný týden v pondělí odstartoval. V obou městech lidé nakonec projevili vůli přinést vysloužilé elektrospotřebiče k recyklaci.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down