01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kurs pro Odpadové hospodářství

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí, Ústav chemie ochrany prostředí, pořádají pokročilé studium v rámci celoživotního vzdělávání. Třítýdenní studium, pořádané na VŠCHT v Praze od roku 1993 již popatnácté, je zaměřené mimo jiné na význam aktuálních...

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí, Ústav chemie ochrany prostředí, pořádají pokročilé studium v rámci celoživotního vzdělávání.

Třítýdenní studium, pořádané na VŠCHT v Praze od roku 1993 již popatnácté, je zaměřené mimo jiné na význam aktuálních právních úprav v ČR a jejich srovnání s odpovídajícími legislativními a technologickými opatřeními EU. Významná část programu je věnována požadavkům na funkci odpadového hospodáře a programům odpadového hospodářství. Součástí výuky jsou rovněž přednášky související s hodnocením nebezpečných vlastností odpadů, technologiím jejich zpracování a odpadům z jednotlivých průmyslových odvětví. Na konci studia se konají exkurze do moderních zařízení na zpracování odpadů. Studium je určeno pro pracovníky s vysokoškolským, případně středoškolským vzděláním z průmyslu, státní správy, zemědělství, podnikatelské sféry, vysokých škol a dalších organizací, kteří se zabývají problematikou odpadového hospodářství, a kteří si chtějí rozšířit znalosti a zvýšit kvalifikaci v tomto oboru. Přednášet budou přední odborníci z jednotlivých odvětví odpadového hospodářství.

Časový plán

1. týden

9.-13. leden 2012 (odpadové hospodářství, legislativa)

2. týden

6.-10. únor 2012 (způsoby využití a odstraňování odpadů)

3. týden

21.-25. květen 2012 (odpady z některých prům. odvětví, exkurze)

Odborný garant:

prof. Ing. Mečislav Kuraš, CSc.

Uzávěrka přihlášek 30. 11. 2011,

cena 15 500 Kč.

Více informací na /www.vscht.cz/uchop/studium.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down