01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

WinyX - všestranný pomocník v odpadovém hospodářství

Informační systém WinyX brněnské společnosti BC Logi je určen pro zpracování agendy odpadového hospodářství. "WinyX je výsledkem patnáctiletého vývoje. Jeho současná podoba není jen výsledkem práce programátorů, ale především interakce mezi námi a zákazníky. Byl utvářen jim na míru, podle jejich...

Informační systém WinyX brněnské společnosti BC Logi je určen pro zpracování agendy odpadového hospodářství. "WinyX je výsledkem patnáctiletého vývoje. Jeho současná podoba není jen výsledkem práce programátorů, ale především interakce mezi námi a zákazníky. Byl utvářen jim na míru, podle jejich potřeb, přání a požadavků," uvedl k systému jednatel společnosti BC Logia Ivan Vystrčil. U zrodu systému stála například také společnost van Gansewinkel, která nyní implementuje systém WinyX v Polsku.


Pane Vystrčile, jaký je současný stav systému WinyX?

V současné době funguje systém na přibližně 2000 terminálech v České republice, na Slovensku a nově i v Polsku u společností různých velikostí od těch největších až po společnosti nejmenší. Pro všechny máme připraveny speciální obchodní programy tak, aby pro klienta byla co nejvyšší přidaná hodnota a nástroj pro práci.

V čem je systém WinyX přínosný vzhledem ke svému rozsahu?

Hlavní přínos je dle našeho názoru v tom, že poskytujeme všem našim uživatelům systém, jehož rozsah je shodný s největšími informačními systémy svého modelu na světe. Na rozdíl od konkurence pokrývá WinyX 100% činností firmy, zabývající se municipální činností včetně likvidace průmyslových odpadů, řízení technologií skládek, evidence GPS vozidel atd, a to vše za české ceny.

Co může zákazník očekávat při přechodu na tento informační systém?

Přechod z jiných systémů na WinyX je prověřený již dlouholetou zkušeností. V historii BC Logia není neúspěšná implementace, při spolupráci klienta i nás dokážeme firmu střední velikosti implementovat zhruba do dvou měsíců. Tato zkušenost se nám potvrzuje v současné době v Polsku, kde právě implementujeme pět středně velkých společností a i v cizím jazykovém prostředí probíhají implementace přesně podle plánu.

Jaké máte plány pro budoucnost?

Připravujeme velmi rozsáhlou inovační činnost v oblasti vykazování legislativy a práce s koncovým zákazníkem. V průběhu tohoto měsíce by měla být zprovozněna beta verze systému Sestav hlášení, který bude běžet na internetovém portálu. Umožní každému subjektu České republiky, který má za povinnost sestavovat roční hlášení o nakládání a produkci odpadů, zpracovat je zdarma a automaticky sdílet data s portálem ISPOP. Tato část systému bude fungovat i jako zákaznické centrum, pro evidenci stávajících služeb, pro objednávání služeb nových a pro statistiku a vykazování provedených činností a on-line komunikaci.

Může být pro mě přínosem WinyX i v případě, že již nějaký informační systém používám?

Systém WinyX je charakterizován jako open, kdy kterákoliv jeho část je integrovatelná do vnitropodnikového informačního systému kterékoliv společnosti. Máme již vazbu na různé tuzemské účetní systémy jako například Money, S3, AConto či polskou Symfonii a jiné účetní systémy. Stejně jako jsou vazby na GPS systémy, sledovací a vážní systémy.

Není takto rozsáhlý a variabilní informační systém cenově náročný?

Naše cenové modely nabízí řešení pro různé typy klientů tak, aby cena a náklady nebyly překážkou pro nasazení moderního informačního systému. Nejnověji například cenový model pro kolekci WinyX Lite, který nabízí informační systém v rozsahu těch největších společností k používání zdarma bez zakoupení licence, pouze za nízké měsíční poplatky. Všechny dostupné cenové varianty si může náš zákazník vyzkoušet na webu naší společnosti, kde je přístupný konfigurátor pro výběr produktu a stanovení ceny, případně kontaktovat naše zákaznické centrum, které mu rádo vyjde vstříc a najde pro něj tu vhodnou cenovou variantu.

www.bclogia.cz

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down