01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Odborná setkání v logistických centrech

Pod názvem "LC TOUR SITA CZ a SITA Slovensko 2011-2012" otevře společnost SITA v říjnu a listopadu svá logistická centra: LC Brno a LC Olomouc, zavítá také do slovenských Žiran. Akce je určena především odborné veřejnosti, obchodním partnerům a zástupcům médií Cílem projektu je prezentovat síť...

Pod názvem "LC TOUR SITA CZ a SITA Slovensko 2011-2012" otevře společnost SITA v říjnu a listopadu svá logistická centra: LC Brno a LC Olomouc, zavítá také do slovenských Žiran. Akce je určena především odborné veřejnosti, obchodním partnerům a zástupcům médií Cílem projektu je prezentovat síť logistických center pro moderní nakládání s odpady. Neznamená to však, že ostatním zájemcům jsou provozy SITA uzavřeny, zejména žáci škol sem často míří na exkurze v rámci ekologické výchovy.

Logistická centra vzhledem ke svému regionálnímu rozložení a vybavení reprezentují moderní trend nakládání s odpady, šetrný k životnímu prostředí, bezpečný a efektivní. Shromážděný odpad je zde maximálně dotříděn, jeho využitelné části na místě zpracovány, ostatní dočasně a bezpečně shromážděny k následnému odvozu na koncová zařízení.

V roce 2012 se LC TOUR přesune do dalších regionů, v nichž SITA logistická centra provozuje.

Mgr. Kateřina Kodadová

manažer komunikace, SITA CZ a. s.

Spalovna v Brně má nový, moderní vzhled.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down