01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

WinyX - všestranný pomocník v odpadovém hospodářství

V minulých číslech měsíčníku jste mohli nahlédnout na možnosti využití informačního systému WinyX brněnské společnosti BC Logia, určeného pro zpracování agendy odpadového hospodářství.

"Informační systém WinyX je výsledkem patnáctiletého vývoje. Jeho současná podoba není jen výsledkem práce programátorů, ale především interakce mezi námi a zákazníky. Byl utvářen jim na míru, podle jejich potřeb, přání a požadavků," uvedl k systému jednatel společnosti BC Logia Ivan Vystrčil.

Pane Vystrčile, proč by si měl zákazník pořídit váš informační systém, když už nějaký využívá? Příkladem oblíbený program firmy Inisoft EVI?

Hlavní síla systému WINYX je v integraci všech údajů společností, provozních i datových. Náš informační systém je po stránce evidence odpadů s EVI srovnatelný a v řadě parametrů jej výrazně překračuje. Mám tím na mysli především integraci údajů, kdy uživatel nemusí ani nedělá přenosy údajů z různých částí podnikových informačních systémů, zejména ekonomických agend, a to z důvodu zpracování přímé vazby na provozní část systému, data jsou agregována pro uživatele ihned, tedy on-line. Tím se vyhýbá množství chyb a nepřesností, způsobených přepisováním dat.

Jak jste daleko s projektem systému WINYX s označením Lite? Na webu vaší společnosti je informace o uvolnění na trh na podzim tohoto roku?

Systém WINYX ve variantě Lite je připravený a uvolněný od začátku měsíce listopadu. Tento produkt poskytuje ucelený informační systém pro menší i malé firmy, aniž by byla na počátku nasazení systému potřeba rozsáhlé investice, přičemž firmy mohou využívat systém plnohodnotně, jako dnes ti největší hráči na trhu.

A nějaká další přidaná hodnota, kterou chystáte v blízké době pro svoje zákazníky?

Připravujeme velmi rozsáhlou inovační činnost. Pro naše největší zákazníky bude od měsíce listopadu k dispozici verze integrovaná do systému SAP. Další inovace nás čekají v oblasti vykazování legislativy a práce s koncovým zákazníkem, kdy v průběhu měsíce prosince by měla být zprovozněna beta verze systému Sestav hlášení, který bude běžet na internetovém portálu, a umožní kterémukoliv subjektu České republiky, který má za povinnost sestavovat roční hlášení o nakládání a produkci odpadů a navazující zákonné evidence, které jsou k vykazování nutné, zpracovat tuto evidenci a automaticky sdílet data s portálem ISPOP. Tato část systému bude zároveň sloužit pro naše zákazníky jako zákaznické centrum pro komunikaci s koncovým zákazníkem, pro evidenci stávajících služeb, pro objednávání služeb nových a pro statistiku a vykazování provedených činností a on-line komunikaci při poskytování služeb.

Ostatní dostupné jednotlivé moduly systému WINYX si může náš zákazník vyzkoušet na webu naší společnosti, kde je přístupný konfigurátor pro výběr produktu, případně může kontaktovat přímo naše zákaznické centrum, které mu rádo vyjde vstříc a najde pro něj tu vhodnou skladbu modulů.

Zdroj: www.bclogia.cz

Informační systém WinyX je utvářen na míru zákazníkům a ve spolupráci s nimi.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down