01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Mezinárodní spolupráce

Na prvním ročníku mezinárodního symposia zaměřeného na problematiku odpadového hospodářství zejména v regionu jihovýchodní Evropy a Blízkého východu, které se konalo v listopadu 2011 v tureckém Istanbulu, představil zástupce společnosti GEOtest, a. s., výsledky poloprovozních testů TTD technologie...

Na prvním ročníku mezinárodního symposia zaměřeného na problematiku odpadového hospodářství zejména v regionu jihovýchodní Evropy a Blízkého východu, které se konalo v listopadu 2011 v tureckém Istanbulu, představil zástupce společnosti GEOtest, a. s., výsledky poloprovozních testů TTD technologie (zařízení společnosti .A.S.A., s. r. o.). Na její optimalizaci pro albánské podmínky se GEOtest podílí v rámci realizace projektu zahraniční rozvojové spolupráce České republiky s názvem Implementace nové technologie přispívající ke zlepšení životního prostředí v ropném průmyslu, region Kučova, Albánie. Uvedla to na svých stránkách společnost GEOtest, a. s.

Na akci s názvem EurAsia Waste Management Symposium se zúčastnilo široké spektrum odborníků z více než 40 zemí světa, došlo rovněž k výměně informací a zkušeností v oblasti druhotného využívání odpadů ve stavebnictví, využitelných při řešení výzkumného úkolu Technologické agentury ČR s názvem: Technologie využití neutralizačních kalů v procesu rekultivací a ve stavebnictví.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down