01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový ředitel inspekce

Ministr životního prostředí Tomáš Chalupa jmenoval do funkce ředitele České inspekce životního prostředí Jana Slance. Funkce ředitele ČIŽP nebyla obsazená déle než rok. Jejím řízením byl od srpna 2010 pověřen náměstek Milan Bukolský. Jan Slanec byl ředitelem ČIŽP již v období 2003-2007. V letech...

Ministr životního prostředí Tomáš Chalupa jmenoval do funkce ředitele České inspekce životního prostředí Jana Slance. Funkce ředitele ČIŽP nebyla obsazená déle než rok. Jejím řízením byl od srpna 2010 pověřen náměstek Milan Bukolský.

Jan Slanec byl ředitelem ČIŽP již v období 2003-2007. V letech 2007-2010 řídil společnost Povodí Vltavy.

Nový ředitel ČIŽP by se měl kromě jiného věnovat důsledné a přísné kontrole a dozorové činnosti v agendě likvidace ekologických zátěží, zejména kauze sanace lagun OSTRAMO.


Úkolem nového ředitele bude zajistit, aby se zástupci oblastních inspektorátů ČIŽP spojili se starosty obcí, na jejichž území se nacházejí sociálně vyloučené lokality, nebo kde mají problém s kriminalitou a přestupky souvisejícími s nelegálním sběrem a prodejem odpadu, aby tak mohli efektivněji spolupracovat na řešení této problematiky.

Staronový ředitel ČIŽP Jan Slanec.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down