01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost

Skládce obce Radim u Kolína otevřeli nový sběrný dvůr a kompostárnu. Pásku přestřihli (zleva) RNDr. Michal Rath, vedoucí oddělení IPPC Středočeského kraje, Ing. Jaromír Manhart, ředitel Odboru odpadů MŽP, starosta obce Martin Sýkora a Karel Mrázek, koordinátor OH. O spolupráci při zpětném odběru...

Skládce obce Radim u Kolína otevřeli nový sběrný dvůr a kompostárnu. Pásku přestřihli (zleva) RNDr. Michal Rath, vedoucí oddělení IPPC Středočeského kraje, Ing. Jaromír Manhart, ředitel Odboru odpadů MŽP, starosta obce Martin Sýkora a Karel Mrázek, koordinátor OH.

O spolupráci při zpětném odběru elektrozařízení informoval Středočeský kraj a společnost Elektrowin. Na snímku Miloš Petera, náměstek hejtmana pro oblast životního prostředí a zemědělství Středočeského kraje, a Roman Tvrzník, generální ředitel Elektrowin, hovoří s dětmi - účastníky akce Recyklační hlídka. Jejím cílem je učit děti zábavnou formou o nezbytnosti recyklace.

Novým generálním ředitelem Renault Trucks Central Europe, zahrnujícího Českou republiku, Slovensko a Maďarsko, se stal Jan Veselý. Předtím byl ve společnosti finančním ředitelem pro oblast Blízkého východu, Ukrajiny, Ruska a Afriky.

Na setkání s novináři rekapituloval ministr Chalupa roční působení v úřadě. Za priority pro rok 2012 označil ochranu ovzduší a přírody nebo obnovení certifikací v rámci Operačního programu Životní prostředí.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down