01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Česko v čele iniciativy Prepare

Generální ředitel společnosti SITA CZ a. s., Zdeněk Horsák se stal prezidentem mezinárodní iniciativy Prepare (Preventive Environmental Protection Approaches in Europe - Preventivní přístupy k ochraně životního prostředí v Evropě), jež sdružuje odborníky ze soukromé i veřejné oblasti, kteří se...

Generální ředitel společnosti SITA CZ a. s., Zdeněk Horsák se stal prezidentem mezinárodní iniciativy Prepare (Preventive Environmental Protection Approaches in Europe - Preventivní přístupy k ochraně životního prostředí v Evropě), jež sdružuje odborníky ze soukromé i veřejné oblasti, kteří se aktivně podílejí na rozvoji problematiky udržitelné spotřeby a výroby (ÚSV) a realizaci environmentálních projektů napříč průmyslovými odvětvími. České předsednictví PREPARE 2012-2014 se soustředí především na využití synergií mezi všemi subjekty, které vážně pracují na poli udržitelné výroby a spotřeby. "Naší hlavní ambicí je vytvoření webové platformy pro efektivní komunikaci a sdílení informací a zkušeností mezi experty i odbornou a laickou veřejností," definoval cíl Zdeněk Horsák.


Práci sekretariátu PREPARE bude v následujících letech zajišťovat společnost EMPRESS v čele s výkonným tajemníkem Vladimírem Dobešem.

Zdeněk Horsák má vést evropskou síť PREPARE v následujících třech letech.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down