01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Zdokonalený Renault

Model Access značky Renault Trucks, který byl v roce 2010 uveden na trh ve Francii, v Itálii, ve Španělsku a v Beneluxu, disponující sníženou kabinou a určený pro svoz komunálního odpadu, se rozšiřuje o verzi EURO V EEV s motorem o výkonu 310 koňských sil. Norma EEV (Enhanced Environmentaly...

Model Access značky Renault Trucks, který byl v roce 2010 uveden na trh ve Francii, v Itálii, ve Španělsku a v Beneluxu, disponující sníženou kabinou a určený pro svoz komunálního odpadu, se rozšiřuje o verzi EURO V EEV s motorem o výkonu 310 koňských sil. Norma EEV (Enhanced Environmentaly friendly Vehicle) je v současnosti nejpřísnější emisní normou pro vozidla s dieselovým pohonem.

Renault Trucks nabízí systém pro blokování rozjezdu, zabraňující krádeži či nedovolenému pohybu vozidla ve chvílích, kdy řidič není na svém stanovišti. Nově byly použity na výšku prodloužené nástupní dveře. Dveře nyní překrývají nástupní schod a brání tak jeho nevhodnému využívání. V některých zemích byly již tyto parametry ustanoveny jako povinné. V neposlední řadě výrobce u vozidla rozšířil možnosti využití přídavných agregátů. Tím je usnadněna práce mnoha různých nástavbářů.

Inovovaný Renault má na výšku prodloužené nástupní dveře.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down