01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) a Technologická agentura ČR (TA ČR) uzavřely v Praze dne 28. srpna 2013 Dohodu o spolupráci. Jejím cílem je společný postup v oblasti podpory výzkumu, vývoje a inovací (VaVal). Na snímku prezident HK ČR Petr Kužel a předsedkyně TA Rút Bízková. Ministr...

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) a Technologická agentura ČR (TA ČR) uzavřely v Praze dne 28. srpna 2013 Dohodu o spolupráci. Jejím cílem je společný postup v oblasti podpory výzkumu, vývoje a inovací (VaVal). Na snímku prezident HK ČR Petr Kužel a předsedkyně TA Rút Bízková.

Ministr životního prostředí Tomáš Jan Podivínský odvolal náměstka pro sekci fondů EU, ekonomiky a politiky životního prostředí Martina Frélicha. Důvodem je stav čerpání Operačního programu Životní prostředí, který je podle ministra nedostatečný. Vedením sekce evropských fondů byla pověřena ředitelka Státního fondu životního prostředí Radka Bučilová.

Přes čtyři sta účastníků měl tradiční, již 43. ročník Běhu Kovohutěmi, který pořádá TJ Kovohutě a společnost Kovohutě Příbram.

Na letních hudebních festivalech třídilo odpady sto tisíc návštěvníků. Díky projektu Čistý festival aktivně využívali barevné koše na třídění odpadů. Z festivalových pódií hráli lidem Tata Bojs na nástroje vyrobené z recyklovaných materiálů. Například frontman Milan Cais využil místo paliček plastové láhve a místo bicích papírové krabice.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down