01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost

Pobavit se, zasportovat a přitom se dozvědět něco nového o recyklaci nebo třídění odpadu - to mohly děti z malebné obce Nedvědice, která se nachází pod hradem Pernštejn. Společnost van Gansewinkel zde zorganizovala dětský Ekoden. V Jihlavě proběhla anketa s občany města s cílem zjistit, jaké mají...

Pobavit se, zasportovat a přitom se dozvědět něco nového o recyklaci nebo třídění odpadu - to mohly děti z malebné obce Nedvědice, která se nachází pod hradem Pernštejn. Společnost van Gansewinkel zde zorganizovala dětský Ekoden.

V Jihlavě proběhla anketa s občany města s cílem zjistit, jaké mají povědomí o problematice odpadového hospodářství města. "Snažíme se naše řešení problematiky odpadů neustále vylepšovat. Bude následovat vyhodnocení ankety, které nám pomůže v další práci," říká vedoucí Odboru životního prostředí Katarína Ruschková.

Pod heslem "Víte co s odpady! Víte to také?" proběhl v OZO Ostrava den otevřených dveří. Opět se setkal s mimořádným zájmem místních občanů.

V areálu spalovny v Brně proběhl 2. ročníku Velké ceny SAKO - soutěže popelářské zručnosti. Loňské vítězství obhájila tříčlenná osádka KUKA vozu van Gansewinkel.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down