01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Konference Předcházení vzniku odpadů

Dne 2. října 2014 se bude konat 1. národní konference Předcházení vzniku odpadů. Měla se původně konat v Kostelci nad Černými lesy, ale zájem o účast již přesáhl kapacitu i největšího z tamních sálů. Novým místem jednání se proto stává aula České zemědělské univerzity v Praze-Suchdole (termín se...

Dne 2. října 2014 se bude konat 1. národní konference Předcházení vzniku odpadů. Měla se původně konat v Kostelci nad Černými lesy, ale zájem o účast již přesáhl kapacitu i největšího z tamních sálů. Novým místem jednání se proto stává aula České zemědělské univerzity v Praze-Suchdole (termín se nemění).

O tom, jaký význam je této konferenci přikládán oficiálními místy, svědčí nejen to, že MŽP její pořádání podpořilo finančně, záštitu nad ní převzal jak ministr životního prostředí, tak ministr průmyslu a obchodu a úvodní příspěvky přednesou Ing. B. Peštová, náměstkyně ministra, a Ing. J. Manhart, ředitel odboru odpadů, ale i to, že konferenci by měl osobně zahájit ministr životního prostředí Richard Brabec.

Program konference je celodenní a je rozdělen celkem do 5 bloků: Program předcházení vzniku odpadů ČR, Předcházení vzniku komunálních odpadů, Předcházení vzniku podnikových odpadů, Předcházení vzniku potravinových odpadů a Příklady předcházení vzniku odpadů. Podrobný program, přihlašovací formulář, přehled dosud přihlášených účastníků (přes 240 ke konci srpna) a další informace najdete na www.predchazeniodpadu.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down