« Všechny Akce

Konference Smart city v praxi

15. 3. 2016 | 9:00

Téma inteligentních měst– smart city – se stává stále aktuálnějším s ohledem na potřebu měst využívat ke svému rozvoji možnosti, které nabízejí moderní technologie. Týká se to všech základních oblastí infrastruktury smart city: inteligentní energetiky a služeb, inteligentní mobility a informačních a komunikačních technologií jakožto zastřešující a propojující technologie. V neposlední řadě se inteligentním městům nabízejí možnosti dotací ze zdrojů EU nad rámec operačních programů.

Program konference „Smart city v praxi“ s podtitulem „Co nabízí inteligentní město občanům a průmyslu“ konference je rozdělen do dvou bloků. V prvním bloku  „Smart city jako partnerství měst a průmyslu“ budou prezentovány zajímavé zkušenosti z oblasti inteligentních měst a možnosti financování investičních projektů, jimiž se politický koncept inteligentního města naplňuje prakticky. Ve druhém bloku „Nové technologie pro smart city“ budou ukázány příklady konkrétních technologií z výše uvedených oblastí infrastruktury smart city.

Konference „Smart city v praxi“ je těsně propojena s veletrhem AMPER 2016 prostřednictvím doprovodného programu AMPER SMART CITY 2016. Mnohé technologie a chytrá řešení pro města, o nichž půjde řeč během konference, si budete moci po skončení konference naživo prohlédnout na veletrhu.

Vstup zdarma, bližší informace o programu a registrace na www.smartcityvpraxi.cz

Modřická 33, 619 00 Brno-jih, Česká republika|49.14024951752107,16.6168212890625

Consulting Services
info@proelektrotechniky.cz
www.proelektrotechniky.cz

Adresa události:

Mapa:
Pořadatel:


Adresa:
Telefon:
E-mail:

Podrobnosti

Datum:
15. 3. 2016
Čas:
9:00

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down